Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 15 december 2023

Uitnodiging Energiemarkt Norg-West

Locatie: Bewegingscentrum Norg, Eenerstraat 52a Norg.

Op 16 januari (19-21 uur) en 20 januari (10-12 uur) staat er een bijzonder evenement op de agenda: een energiemarkt gericht op het verduurzamen van Norg-West. Dit betreft niet zomaar een markt; het is een gelegenheid voor buurtbewoners om specifiek inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden voor het verduurzamen van hun woningen en concrete stappen te zetten.

Wat de bezoekers kunnen verwachten:

Op deze markt hebben bewoners van de energieke buurt de gelegenheid om zich in te schrijven via formulieren die zijn opgesteld aan de hand van vooraf verzamelde gegevens van verschillende woningtypen in de wijk. Of het nu gaat om specifieke vragen over de woonsituatie of om direct bouwkundig en/of energieadvies, de experts zijn beschikbaar om het gesprek aan te gaan.

Ook voor degenen die al weten wat ze willen:

Ook voor bezoekers die al goed op de hoogte zijn van hun duurzame wensen, is er een efficiënt proces beschikbaar. Door de formulieren in te vullen, kunnen zij zich inschrijven voor offertes met betrekking tot zaken als warmtepompen, isolatie, laadpalen, zonnepanelen en meer.

Eerdere successen:

De energiemarkten in voorgaande energieke buurten waren beide zeer succesvol. Desalniettemin streven we altijd naar verbetering. Ditmaal introduceren we een nieuwe aanpak: een uitnodiging met een begeleidende en instruerende brief, met als doel nog beter aan de behoeften van de buurtbewoners te voldoen.

Terug naar de nieuwsbrief