Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Krijg zicht op energiebesparing in uw woning en laat een warmtescan uitvoeren.

Met een infraroodopname van de woning wordt duidelijk zichtbaar of en waar uw woning warmte lekt. Waar isolatie onvoldoende is en waar het glas minder efficiënt is, laat de opname goed zien.

Hoe de warmtescan werkt

Het isoleren van uw woning is de beste en meest duurzame besparing. Maar waar te beginnen? De warmtescan helpt u daarbij. Met behulp van een thermografische camera maken wij energie zichtbaar die voor het blote oog niet waarneembaar is. Hierdoor kan zowel de locatie als de oorzaak van het energieverlies worden vastgesteld.

Infraroodbeeld van een voordeur

Hoe energieverlies ontstaat

Energieverlies kan ontstaan door bijvoorbeeld beschadigde of ontbrekende isolatie of warmtelekken in constructies of leidingen. Met deze kennis kunt u gerichter kijken naar het nemen van maatregelen om de woning te verbeteren. Hierdoor bespaart u op energie en op kosten.

Voordelen van de warmtescan

  • Inzicht in verschillen in isolatiewaarde van delen van gevel en dak van uw woning.
  • Thermo-grafische beelden van binnen en van buiten.
  • Aandachtspuntenlijst zwakke plekken isolatie.
  • Informatie over te nemen maatregelen.

Vragen

Neem contact op via mail of telefonisch. 

Warmtescan aanvragen

Vraag een warmtescan aan door onderstaand formulier in te vullen. Deze scan voeren wij gratis voor u uit. (NB Het temperatuurverschil binnen-buiten dient ideaal 15 graden te zijn, in de zomermaanden kunnen wij daarom géén scans uitvoeren.)