Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 16 juli 2023

Versterking voor Energieke Buurten: Thijn de Voogd stelt zich voor

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Thijn de Voogd, 25 jaar oud, en ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik recent mijn diploma heb behaald. Sinds een klein maandje ben ik werkzaam bij ECN, en ik kijk er enorm naar uit om me de komende maanden in te zetten voor de energieke buurten in de gemeente Noordenveld.

Als jonge professional ben ik vastberaden om een positieve impact te maken op het gebied van duurzaamheid. Met mijn frisse kennis en enthousiasme wil ik samenwerken met de gemeenschap van Noordenveld om zoveel mogelijk grote duurzame maatregelen te realiseren. Gedurende mijn tijd bij ECN zal ik me richten op het bevorderen van energiebewustzijn en het stimuleren van duurzame initiatieven in de energieke buurten.

Door middel van samenwerking met lokale belanghebbenden, zoals buurtbewoners, bedrijven en overheidsinstanties, wil ik ervoor zorgen dat we concrete stappen kunnen zetten op weg naar een klimaatneutraal Noordenveld. Ik kijk ernaar uit om met jullie allen samen te werken en onze passie voor duurzaamheid te delen. Samen kunnen we een echte verandering teweegbrengen en onze gemeenschap transformeren naar een energieke en duurzame plek om te wonen.