Mijn Energie VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 18 oktober 2024

VACATURES!

Halo in de zon

Door het vertrek van een aantal bestuursleden is het bestuur dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zoeken in ieder geval een bestuurslid met aandachtsgebied projecten en communicatie. Het profiel ziet er als volgt uit:

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 bestuursleden die allen een eigen taakveld onder zich hebben. Van het nieuwe bestuurslid verwachten we positief kritische inbreng in de maandelijkse bestuursvergaderingen. Verder zorg je er (mede) voor dat de leden middels een periodieke  nieuwsbrief geïnformeerd worden en dat de website up to date is. Daarvoor onderhoud je periodiek contact met de webmaster.  

Het bestuur stuurt diverse werkgroepen en projecten aan. Kom jij ons daarbij helpen en versterken? Heb jij iets met duurzaamheid en de energietransitie, reageer dan en neem contact op met de voorzitter via robert@noordseveld of bel M0653888972.
Zie ook onze website:
www.noordseveld.nl

Inmiddels heeft onze adviseur Klaas Dolsma aangeven per 1-1-2025 te willen stoppen met zijn werkzaamheden voor ECN en HALO. Het bestuur is daarom ook op zoek naar een vervanger voor Klaas.

Naast de algemene advisering bestaat de taak vooral uit de monitoring van de zonneparken in Langelo en Peize. Heb jij enige technische kennis en financiële achtergrond? Reageer dan en neem contact op met de voorzitter via robert@noordseveld of bel M0653888972.
Klaas is uiteraard bereid om je van nadere informatie te voorzien. (
klaas@noordseveld.nl)